sreda, 20. februar 2008

F1 2008

Je še manj kot mesec dni do začetka. Se vleče kot čreva. Zna biti zanimivo letos. Mclaren hiter , v njemu pa dva mlada junca. Še en mlajši pri Renault-u skupaj s svetovnim pravakom, RedBull je na testiranjih dokaj hiter, Ferrari pa deluje nekako na "izi". Ajde, da vas vidim. Gremo malo ugibat. Bo Heki napičil Lewisa in ga tako spustil na realna tla? Bo Alonso zmagoval? Kimi ali Massa?.....

3 komentarji:

Kreg pravi ...

Ferrari je še vedno v spomledanski utrujenosti in bo pokazal svoje mišice že v Avstraliji. Alonso letos ne bo niti pri stopničkah, kar ga bo ponovno spustilo na realna tla, še Piquet ga bo parkrat nabodel. Mclaren bo blizu vrha, ampak samo blizu.
Ostali so pa lahko na testiranjih hitri, tako kot vsa leta, seveda pod dovoljeno dovoljeno težo dirkalnikov, že zaradi pridobivanja sponzorjev. Na dirki bo to popolnoma drugače.
Letos bodo dvoboji med Ferrarijem in BMW, včasih še McLaren, potem pa Renault, Honda, Tojota bo kot običajno nekje na sredini.

stane c. pravi ...

Opa Kreg, smo malo ostri ;) heheheh. Mislim, da bo Alonso pokazal, da je pravi šampion. Kako? Tako da bo pustil Nelsinja daleč zadaj in če bo imel vsaj približno soliden bolid, bo zelo na stopničkah. Kako že pravijo: Na muci se poznaju junaci! Glede Ferrarija se strinjam. Mislim, da je glavni favorit za zmago. Me pa res zanima, kako se bo končal dvoboj med Hekijem in Lewisom. Mislim, da se bo Lewis šel "prljave igre!"

UrosG pravi ...

Pa tak fajn mir je ob nedeljah, brez kričanja, hripanja in vseh zdrah.