sobota, 27. oktober 2007

Alpko smučanje

VAL 202 je pač moja izbrana postaja. In sem danes spet moral poslušat prenos tekme v alspkem smučanju. Sem mislil, da so s tem že nehali. Očitno niso. Še vedno prenašajo vse, od ciciabnov do članov, ne glede na letni čas. Tudi sredi jeseni. Bi pa urednikom VAL-a 202 nekaj sporočil. Dajte že nehat posiljevat poslušalcev VAL-a 202 z alpskim smučanjem! Poslušanost imate samo zaradi tega, ker se ljudem ob prenosu ne da zamenjat postaje. Vsaj meni se je danes ni dalo in sem bil tako obsojen poslušat prenos. Saj nisem mogel verjet. Vpitje, "trepetanje" ob vožnji naših, navijanje, .... Kot da bi to še koga zanimalo. Sam spremljam šport, ampak s tem smučanjem ste pa čisto zabluzili. Raje poskrbite za to, da bo na nacionalki spet Liga prvakov, rokometna Liga prvakov, Formula 1, Moto GP, tenis,... Športe, kjer je na prizorišču več delegatov in trenerjev kot gledalcev pa p(rep)ustite drugim...

4 komentarji:

Mih@ pravi ...

Pa fuuzbaaal. Slovenski fuzbal. Kok pa s tistim najedajo, joooooj. Drugače pa sploh en poslušam več tega. Če že poslušam radio poslušam Radio 1, Anteno ali Belvi, običajno pa se predajam CDjem.

Pero pravi ...

Hehe si pa mazohist. Pa še hecn povrh; ne da se ti menjat postaje (1 klik), da se ti pa napisat cel post o tem (322 klikov):P.

Sicer pa poslušam skoraj izključno radio študent, sploh zdaj ko sem začasno brez CDjev. Na poti v službo žolto kroniko, zakon. Radia Hit itd pa že organsko ne prenesem več (in podobnih), čisto kmetavzarska scena, s totalno bednimi voditelji/moderatorji (tist duet k ma en kretensko grleni glas mi gre najbolj na živce, mislim da racman in še en, potem pa še Bilkota dajo not...). Radio 1 sicer poslušam, ko je na RŠ kakšna čist fuknena muska, samo imajo pa zjutraj recimo tudi tisto debilno primitivno Fato - res ne vem kdo je tako neizmerno primitiven, da mu je to všeč oz smešno. In to celo vsako jutro!!

stane c. pravi ...

Ma sem čisto VAL 202. V službi, v avtu,doma. Menjam ne splo. No doma je za "zvočno kuliso" TV. Glede prenosov smučanja pa. Ne eden, sta dva komenatatorja! Ne moreš verjet. Dva! Kot da je finale SP v nogometu.

Gregor Harih pravi ...

Pri nas je pa Radio City ta glavni. Sej so dobri pa vse, samo se že zelo ponavljajo in včasih znajo z njihovo kvazi dobro voljo prav najedat. Tak da včasih val202 prižgem, da dobim pravo ravnovesje. Da ne omenim, da imajo včasih izjemno dobro glasbo - predvsem ob večerih (s tem ne mislim kake turbo folk pa to, ampak kaki kvalitetni jazz, rock,...)