petek, 31. avgust 2007

Ljubljanski maraton

Po uspešno opravljenemu Teku trojk je sedaj na vrsti maraton. Ljubljanski maraton. Mali maraton seveda. Tisti na razdalji 21km. Se teče bolj po ravnem, tako da ne bi smelo biti težav. Upam vsaj, ker sem od Teka trojk pretekel 3 km in prekolesaril celih 6km.
Danes je začetek priprav. Najprej kakšen kilogram ali deset dol, potem bo lažje. Slogan "Diete ne delujejo! Spremenite življenski slog!" drži. Dokler se ga držiš. Potem ne več. Ker poznam svojo psiho in svoje telo, ne bom upošteval nobenih življenskoslogovnih oz zdravoprehranskih gurujev. Grem na kmečko varianto. "Manj žri in več se gibaj". Kako bom manj jedel? S čiščenjem. Za začetek sledi 7 dni zelenjavne juhe in vode, ker je treba "satana" spravit iz telesa, oz skrčit malo želodček. Nato sledi še gibanje. Superge (tekaški čevlji) so pripravljeni (na njih je še vedno čip iz Teka trojk hehehe), prav tako majica in tekaške hlače. Da pa ne bi preveč obremenil pumpe (srca), je na teku zelo dobrodošel tudi merilec srčnega utripa.
Daleč najbolj pomebmna stvar VOLJA, je pa tudi tu. Tudi PST je še vedno tam, kjer je bil. Gremo!

Takole smo pritekli v cilj na Teku trojk. Sem tisti v sredini, ki teče s šlaufi okoli pasu heheh

5 komentarjev:

aljo pravi ...

tuid sam razmišljam v tej smeri :)

uspešne priprave tudi tebi

sekundek pravi ...

Šele danes sem opazil novo preobleko. Pohvalno in tudi bere se lažje, ko je svetlejša podlaga in ločena od ozadja ;)

stane c. pravi ...

Živ,

hvala obema. Obleka naredi človeka, preobleka pa blog hehehehe

mitzila pravi ...

Kot študent na fakulteti za šport sem iz leta v leto bolj presenečen na večanje zanimanja za ukvarjenje s športom. Pohvalno...

Dan pravi ...

Kdaj bo tek? Gremo slikat :D