sreda, 22. avgust 2007

Kapučino "Fetiche"

Že res, da je danes Nikon predstavil nove igračke. In to kakšne. Amapk, kavica vseeno paše.
Tudi če ni bolšji sejem, grem na "k'fe" v mesto. Je prav fajn. Ob Ljubljanici na Cankarjevem nabrežju je cela četica lokalov, tako da enkrat v enega, drugič v drugega. Tokrat sem izbral "Fetiche". Sem prebral v časopisu, da je pa tale "Fetiche" hudo nobel. Madona, ma ima še "butigu" zraven. Kaj pa vem. Mogoče je pa komu "fetiš" koktejle po oblekah polivat. No, nekdo ga je polil po mizi, kjer sem sedel, ampak natakarica ni nič brisa brisa. Je samo pobrala naročilo in oddrvela. Bi bilo bolje, če bi natakarice naučili mizo pobrisat, ko je to treba, ne pa da jim "mini portable" blagajne okoli bokov obesijo. Mogoče imajo pa fetiš na umazane mize? No, gremo mi na kapučino. Najboljša od vsega, je bila pena. Taka, kot je treba, ostalo pa je bilo bolj riki tiki taki. Cena: 1,5€


Ocena: 5

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

vidim da si dokaj velik poznavalec kave..zanima me od kje ti to znanje, ker me tudi mene zanima kava sama po sebi in pa še to vprašanje a maš kak email ker jaz ga ne zasledim nikjer:)?

hvala za odgovor,lp

Peter

stane c. pravi ...

Jest sem "poznavalec" zase in moje ocenjevanje je subjektivno. Ocenjujem po lastnem "okusu". Vse o kavi lahko izveš na Googlu.

PS
Kaj ti bo moj emajl?

Anonimni pravi ...

email sm mislu zato da ti ne bom smetil tukaj pod komentarji.
ni res da lahko o kavi vse dobiš na googlu...ravno nasprotno,najde se zelo malo ali skoraj nič..
praviš da je tvoje ocenjevanje subjektivno...to me ne moti,vendar če hočeš ti nekaj oceniti moraš imeti nekaj parametrov s katerimi nekaj ocenjuješ in s tem ko ti ocenjuješ dokazuješ da imaš dovolj znanja za ocenjevanje, zanima me to ali je za ocenjevanje potrebno piti veliko kave in potem ločiš zrnje od plevela?

lp,Peter