nedelja, 27. maj 2007

Pred nevihto

Fotke so "pred nevihto", ker sem imel "med nevihto" aparat v foto-torbi. Začelo se je pa tako. Miha pošlje ZS, če grem z njim in Danom danes malo fotkat. In smo šli. Ob 16-30 se dobimo na Trnovem. Sonce pripeka in gas na Barje. Ravno ko smo prispeli, se je pooblačilo. Pripravimo opremo in odpujsamo k'r nekam preko njive. Nekaj fotk sem naredil, nato pa se je začelo. Veter je začel močno pihati, sivi oblaki so prekrili nebo in nedolgo za tem.... . Nevihta. Deževati je začelo kot iz škafa, tako da smo jo ucvrli ... preko polja k'r nekam. Mojo foto-torba ni deklarirana kot AW ali "vodo odporna", tako da sem jo dal v nek kanal na koncu polja. Sam sem ploho strumno prestal na prostem... Sem se že resno zbal, da ne bi bila v torbi poplava. Pa ni bila. Ko se je dež malo umiril, pa hitra hoja nazaj proti avtom. Premočen do, hm, gat, se zbašem v avto in domov. Takoj pregled torbe in vse je bilo OK. Bravo Lowepro!

Pred nevihto 1 in 2


Hande hoch! Wo sind Partizanen?


"Čekiranje" opreme pred nevihto. Ma ima Miha D200, all weather stroj.


Danovo skrito orožje. Nikon...


V iskanju...


A je to smet na ogledalu ali ptič v daljavi?

6 komentarjev:

Kreg pravi ...

Dobre fotke, ste kaj ujeli, ali vas je samo dež opral?

lp

Ropret pravi ...

Wo SIND Partizanen?

Če se ne motim ;)

-Mihaaa- pravi ...

bravo stane dobre slikice, skoda da nisva imela pelerine za aparat bi lahko naredila se kaksno mednevihtno :D, opralo pa nas je ko cucke,..
aja se to pri 5. sliki bodite pozorni kaj drzi dan v roki, je namrec zagrizen kenonas,.. no zgled da je fanta srecala pamet :D :D (Sala)
lp

Aljo pravi ...

hehe
dobre

Stane Crnjak pravi ...

@ ropret : Ih non abla dojtče šprahe. Sem napisal "po spominu" iz Odpisanih hehehe ....
Dež naj je pa opral hudo!

Matjaž Merčnik pravi ...

Orožarna je bila zgleda precej huda, pa ste ustrelili tudi kaj?